Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

14 POP QUEENS ΓΙΑ ENA ΣΤΕΜΜΑ.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.
14 ντίβες της pop μουσικής αναμετριούνται για το στέμμα. Θα κριθούν αυστηρά σε 4 κατηγορίες με βάση τη μουσική και την εμφάνιση τους (το "πακέτο" που λένε και στα reality). Έτσι μου'ρθε, μην με ρωτάς γιατί...(σειρά εμφάνισης ηλικιακή).

MADONNA
(Βασικά δεν την πάω, αλλά σχεδόν όλες οι υπόλοιπες στη λίστα είναι κλώνοι της οπότε έπρεπε να την συμπεριλάβω. Ξεκινάμε...)

Εμφάνιση/Ομορφιά: 6
Δεν την λές και κλασσική ομορφιά. Πολλές μεταμορφώσεις και διαφορετικά στύλ αλλά σαν πρώτη ύλη δεν είναι κάτι παραπάνω από μια γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Φωνή/ Ταλέντο: 6
Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με τη φωνή της, αλλά ότι έχει κάποιο ταλέντο έχει. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς.

Sex Appeal/Fuckability: 6
Σε αυτό βάσισε όλη την καριέρα της αλλά είναι υπερτιμημένη και σε αυτό τον τομέα. Λατρεμένη απο το gay κοινό αλλά δεν έχω γνωρίσει κάποιον straight που να την έχει φαντασίωση. Άσε που έχει μπαγιατέψει...

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 9
Εντάξει, μεγάλη σε διάρκεια καριέρα, πολλά αξιοπρεπή έως και κλασσικά pop τραγούδια. Δύσκολα την κοντράρει κάποια απο τις υπόλοιπες σε αυτό τον τομέα.
Favourite Song: Like a Prayer


KYLIE MINOQUE
Εμφάνιση/Ομορφιά: 8
Ίσως το καλύτερο πρόσωπο της λίστας. Ζεστό και γλυκό, κρατάει αξιοπρεπώς παρά τα 40 χρόνια της. Χάνει για πολλούς λόγω ύψους.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
Δεν έχει την εξαιρετική φωνή ούτε την εξαιρετική κίνηση. Διαθέτει όμως ωραίο χαμόγελο και νάζι (είναι κάποιο ταλέντο κι αυτό).

Sex Appeal/Fuckability: 9
Αν σε συγκινούν τα "κοντοπούταννα", η Kylie, μόλις 1,53 αλλά με ιδανικές αναλογίες γι αυτό το ύψος, όταν ήταν στα καλύτερά της μάλλον ήταν η απόλυτη σου φαντασίωσή. Σήμερα ικανοποιεί και όσους ψήνονται για milf.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 7
Έχει περάσει από πολλά κύμματα, με κάποιες μικρές πινελιές (η συνεργασία με τον Nick Cave, το Confide in me και η απενοχοποιημένη σύγχρονη pop του Fever) να της δίνουν πόντους.
Favourite Song: Where the Wild Roses Grow


GERI HALLIWELL
Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Πολύ "Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο" για κάποιους, πολύ χλωμή για άλλους, πολύ "μπούλα" για άλλους. Εμένα μου αρέσει.

Φωνή/ Ταλέντο: 4
Ούτε κάν η πιο ταλαντούχα από τις Spice Girls. Και αυτό λέει πολλά!

Sex Appeal/Fuckability: 8
Στα καλά της ήταν κορυφή. Με σωστά κιλά in all the right places. Μετά την έπιασε να αδυνατίσει και να κάνει γραμμωμένους κοιλιακούς, αηδία.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 3
Το πιο επιτυχημένο τραγούδι της είναι η διασκευή στο raining men. Ακόμη και από την καριέρα της στις Spice Girls δεν επιβίωσε κάποιο τραγούδι. Τίποτα.
Favourite Song: Mi Chico Latino (μόνο για το βιντεοκλίπ)


SHAKIRA
Εμφάνιση/Ομορφιά: 8
Με ωραίο πρόσωπο και σώμα, η Shakira είναι αντικειμενικά όμορφη. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην του αρέσει.

Φωνή/ Ταλέντο: 7
Τουλάχιστον έχει κάπως καλή και χαρακτηριστική φωνή (αν και για κάποιους εκνευριστική), γράφει τραγούδια και όταν την βλέπεις να χορεύει χαζεύεις.

Sex Appeal/Fuckability: 8
Με τρομερές αναλογίες και απίθανη κίνηση, η Shakira είναι αντικειμενικά sexy. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην θέλει να την...ε, να της κάνει έρωτα.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 5
Μερικά συμπαθητικά τραγούδια που ακούγονται. Στην αρχή είχε λοξοκοιτάξει προς το pop rock, όταν το ρίχνει στο πολύ latin δεν παλεύεται.
Favourite Song: Underneath your Clothes


NELLY FURTADO
Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Έχει αυτό το μοντελέ που δεν με τρελαίνει, αλλά είναι όμορφη και έχει ιδιαίτερο στύλ.

Φωνή/ Ταλέντο: 7
Μου αρέσει πολύ η φωνή της, γράφει τραγούδια, είναι μουσικός, δεν είναι ατάλαντη.

Sex Appeal/Fuckability: 6
Εδώ δεν τα πάμε τόσο καλά. Τυπική περίπτωση όμορφης αλλά όχι sexy, πρέπει να πάρει κάποια κιλά επειγόντως.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 6
Πολύ ευχάριστη pop και παρά την μικρή καριέρα έχει πειραματιστεί αρκετά για τα δεδομένα της μουσικής βιομηχανίας. Μπορεί να κάνει περισσότερα.
Favourite Song: ...On the Radio (Remember the Days)


PΙNK
Εμφάνιση/Ομορφιά: 6
Όχι άσχημη, αλλά φέρνει ολίγον σε diesel dyke. Τουλάχιστον έχει κάπως χαρακτηριστική φάτσα.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
H ίδια φαίνεται να πιστεύει στον εαυτό της. Εγώ διαφωνώ.

Sex Appeal/Fuckability: 7
Υποθέτω ότι όποιος δεν φοβάται ότι μπορεί να του προκαλέσει σωματική βλάβη στο κρεβάτι την βρίσκει sexy. Προσωπικά αυτό το "είμαι άγρια γκόμενα,μπορεί και να σου δαγκώσω το πέος, να στο ξεριζώσω και να το πετάξω στα σκουπίδια" δεν είναι ακριβώς το στύλ μου.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 6
Έχει κρατήσει πολύ περισσότερο απ' ότι περίμενε κανείς. Το ρεπερτόριο της έχει σαφή προσανατολισμό κι είναι αρκετά καλό γι αυτό που είναι.
Favourite Song: U + Ur Hand


CHRISTINA AGUILERA
(Ναι, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από την Britney)

Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Κλασσική ξανθιά, λίγο όμορφη, λίγο ψωνισμένη με μια δόση ξυνίλλας. Θα την βρείς σε club της παραλιακής να σε σνομπάρει.

Φωνή/ Ταλέντο: 6
Κοίτα, το Χριστινάκι έχει κάπως καλή φωνή. Σίγουρα ανώτερη από την μισητή αντίπαλο Britney (δες παρακάτω). Έχω βαρεθεί όμως να τσιρίζει και να γκαρίζει για να μας το αποδείξει.

Sex Appeal/Fuckability: 8
Τη βρίσκω αρκετά sexy, κυρίως όταν δεν προσπαθεί και όταν ήταν μικρότερη. Όσο μεγαλώνει και θέλει με το ζόρι να επιδείξει την sexy πλευρά της, τόσο ξενερώνω.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 4
Σε συντριπτική πλειοψηφία τα τραγούδια της είναι απάλευτα. Πολύ μελο μπαλάντες και πολλά τσιρίγματα. Αφόρητα κουραστική.
Favourite Song: Genie In A Bottle (το πρώτο της)


BRITNEY SPEARS
Εμφάνιση/Ομορφιά: 6
Χειρότερη από την Christina και πιο "αμερικάνα" απ΄ότι αντέχω (και απ'όσο πάει, εκτός αν μπούμε στην country μουσική την οποία άφησα απ'έξω). Μπορεί και να αξίζει λίγο παραπάνω σε αυτόν το τομέα αλλά κάθε φορά που την βλέπω μου έρχονται συνέχεια εικόνες απ' όταν ήταν ένα φαλακρό ράκος.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
Δεν διακρίνω κάποιο ταλέντο. Δεν την έχω παρακολουθήσει και στο Disney Club βέβαια, μπορεί εκεί να ήταν καλή.

Sex Appeal/Fuckability: 6
Ποτέ δεν κατάλαβα πως στο διάλο έγινε sex symbol η Britney. Ας είναι καλά οι παιδεραστές και ότι άρχισε την καριέρα της στα 14.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 7
Τόσα χρόνια στην πιάτσα, τόσους καλούς συνεργάτες κάτι έχει μαζέψει. Ένα e.p. best of της μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό.
Favourite Song: ...Baby One More Time (επίσης το πρώτο της)


BEYONCE
Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Εντυπωσιακή αλλά όχι του γούστου μου.

Φωνή/ Ταλέντο: 8
Κατα πάσα πιθανότητα η πιο ταλαντούχα της λίστας. Πολύ καλή φωνή και ξέρει να γράφει τραγούδια. Έχει αίσθηση της μουσικής, έχει ταλέντο. Respect.

Sex Appeal/Fuckability: 6
Ξέρω κάποιους που γουστάρουν τρελλά αλλά έχει κάτι απροσδιόριστο που με χαλάει. Κάτι "μαμακίστικο". Οι βουτηγμένοι στην συντηριτικούρα στίχοι που γράφει και τραγουδάει δεν βοηθάνε. Σου βγάζει μια εντύπωση ότι αν κάνετε σεξ χωρίς να την παντευτείς μετά θα το πληρώσεις ακριβά...

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 7
Αξιόλογη καριέρα για τα χρόνια της και την σημερινή μουσική κατάσταση. Κινείται με άνεση στο pop, το r n' b και τη soul και αν υπολογίσεις και τα τραγούδια που έχει γράψει για τις Destiny's Child τότε έχει έναν εντυπωσιακό κατάλογο. Και δείχνει να έχει και συνέχεια.
Favourite Song: Halo


AVRIL LAVIGNE
Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Παραδέχομαι ότι συχνά μοιάζει με απάλευτο 16χρονο από την Κηφησιά αλλά αν την παρατηρήσεις έχει όμορφα χαρακτηριστικά.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς με τα τραγούδια που λέει. Εκτιμώ πως είναι οριακά πάνω από το μέσο όρο.

Sex Appeal/Fuckability: 7
Θέμα γούστου. Έχει στοιχεία που με χαλάνε, έχει και στοιχεία που με φτιάχνουν.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 5
Άρχισε σαν αγοροκόριτσο, μετά σε goth μονοπάτια του mainstream και ύστερα σε μια πιο ποπ και ρόζ αισθητική. Αν και κάποια τραγούδια είναι συμπαθητικά, η καριέρα της έχει πρόβλημα ταυτότητας.
Favourite Song: Hot


KATY PERRY
Εμφάνιση/Ομορφιά: 7
Καλή είναι, έχω έναν ενδοιασμό για το πώς θα είναι αμακιγιάριστη.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
Περνάει τη βάση φωνητικά, και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής σαν φυσιογνωμία. Μπορεί στο hollywood να ταίριαζε καλύτερα απ'ότι στο τραγούδι.

Sex Appeal/Fuckability: 9
"Γελαδινό" βλέμμα, "γελαδινό" βυζί σύν ότι φαίνεται ο πιό χαβαλές χαρακτήρας απ' όλες. Τι άλλο θες πια άνθρωπε μου; Τρώει καλά ο Russell Brand...

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 5
Δεν έχει κάνει και τίποτα ούτε περιμένω να δώ κάτι στο μέλλον. Τουλάχιστον οι δύο τρείς επιτυχίες που είχε (εκτός από το ότι τις έγραψε η ίδια) ήταν διασκεδαστικές.
Favourite Song: Hot N' Cold


LILLY ALLEN
Εμφάνιση/Ομορφιά: 5
Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί δεν πολυβλεπόταν αλλά έχει βελτιωθεί αισθητά. Αν και η λίστα είναι κατα βάση υποκειμενική και προσωπικά την βρίσκω καλή, είμαι βέβαιος ότι άν γινόταν γκάλοπ για την ασχημότερη από τις 14 θα κέρδιζε με διαφορά και αυτό δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Φωνή/ Ταλέντο: 6
Όχι σαν φωνή, ούτε σαν συνθέσεις αλλά επειδή γράφει ενδιαφέροντες στίχους.

Sex Appeal/Fuckability: 7
Εκπέμπει μια σεξουαλικότητα αλλά το γεγονός ότι έχει γράψει τραγούδι που κάνει ρόμπα τον πρώην της ότι δεν την πήδαγε καλά με ξενερώνει και την στέλνει αυτομάτως στην κόλαση.

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 6
Δεν με συγκινούν τα τραγούδια της αλλά έχει κατορθώσει να μαζέψει ένα ετερόκλητο κοινό και αρκετά καλές κριτικές από τα μουσικά περιοδικά.
Favourite Song: Not Fair


LADY GAGA
Εμφάνιση/Ομορφιά: 5
Προσπάθησε λίγο να την φανταστείς με απλά ρούχα, με διαφορετικό μαλλί και χωρίς makeup. Μπορεί και να έμενε στην πολυκατοικία σου και να μην την είχες προσέξει...

Φωνή/ Ταλέντο: 6
Κάποιο ταλέντο το οποίο βέβαια δεν δικαιολογεί αυτό τον πανικό που έχει προκαλέσει και το οποίο θα κριθεί καθαρότερα στο μέλλον.

Sex Appeal/Fuckability: 8
H Lady Gaga έχει ένα τεράστιο άλμα από ομορφιά σε sexuality. Στύλ, μεταμφιέσεις, άπειροι αντιφατικοί ρόλοι, τρέφει οποιαδήποτε φήμη για τον εαυτό της (μέχρι ότι είναι τρανσέξουαλ), νιώθεις ότι κανείς δεν την γνωρίζει πραγματικά. Και το μυστήριο πάντα ήταν sexy (οι τρανσέξουαλ για τους περισσότερους όχι αλλά anyway...)

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 6
Έχει κατακτήσει εμπορικά τον κόσμο πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωτικά από οποιαδήποτε pop queen του παρελθόντος. Κάποια τραγούδια της είναι πιο αξιόλογα απ'ότι φαίνεται με την πρώτη ματία. Από την άλλη βέβαια, έχει βγάλει μόνο ένα δίσκο που ο μισός δεν ακούγεται.
Favourite Song: Just Dance


RIHANNA
Εμφάνιση/Ομορφιά: 8
H Rihanna έκανε άνετα καριέρα μοντέλου άμα ήθελε. Σε ελάχιστες φωτογραφίες δεν φαίνεται ωραία. Τελευταία έχει κάνει πολλές κακές στυλιστικές επιλογές (την προτιμώ μελαχρινή) και άθλιες "extreme μοδάτες εμφανίσεις" ενώ δεν χρειάζεται τίποτα. Είναι πανέμορφη.

Φωνή/ Ταλέντο: 5
Προσπαθεί αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Σας είπα ότι είναι όμορφη?

Sex Appeal/Fuckability: 8
Ω ναι, η Rihanna είναι πολύ sexy. Και η δημόσια εικόνα και οι δηλώσεις της το ενισχύουν αυτό. Eννοώ τις επισκέψεις σε sex shops και τις δηλώσεις της περί μεγέθους και προτιμήσεων στο sex όχι ότι αφήνει τον άντρα της να την δέρνει :p

Ρεπερτόριο/ Καριέρα: 5
Παρόμοιας εμβέλειας με την Katy Perry. Λίγες επιτυχίες, τις οποίες βέβαια ακούω ευχάριστα. Α, και το Umbrella είναι τραγουδάρα (ας είναι καλά ο Jay-Z).
Favourite Song: Umbrella


Σημασία είχε ο αγώνας αλλά για όποιον ενδιαφέρεται, η αθροιστική κατάταξη έχει ως εξής:
1η ΘΕΣΗ: KYLIE MINOQUE - 29 points
2η ΘΕΣΗ: SHAKIRA, BEYONCE (ισοβαθμία) - 28 points
4η ΘΕΣΗ: MADONNA - 27 points
5η ΘΕΣΗ: NELLY FURTADO, KATY PERRY, RIHANNA (ισοβαθμία) - 26 points
8η ΘΕΣΗ: CHRISTINA AQUILERA, LADY GAGA (ισοβαθμία) - 25 points
10η ΘΕΣΗ: PINK, BRITNEY SPEARS, AVRIL LAVIGNE, LILLY ALLEN - 24 points
ενώ η GERI HALLIWELL συγκέντρωσε 22 points.

Νικήτρια και εστεμμένη η Kylie Minoque.

5 σχόλια:

 1. Περιμένω παρατηρήσεις, διαφωνίες και επισημάνσεις σε πολιτισμένο κλίμα στα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σκέφτηκα να κάνω και αντίστοιχο με ελληνίδες τραγουδιάρες, αλλά έβαλλα ένα ΟΡΙΟ στον εαυτό μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Lily Allen Ta life κι ας με σκυλοβρίσει σε παγκόσμια κλίμακα μετά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. kane KANE me ellinides!

  tha postaro ta dika moy alla mono sto gkomenistiko tomea :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ε καλά εννοείται μόνο στον γκομενικό τομέα. Μεταξύ μας τα άλλα είναι λίγο πρόσχημα για να μην με κράξουν ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή