Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

OUR CHRISTMAS by Jaime Hernandez

Απο τη θρυλική σειρά Love and Rockets. Ποτέ δεν βαριέμαι να θυμίζω πόσο καλή είναι, κάποια στιγμή πρέπει να γράψω κειμενάκι.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

7 σχόλια:

 1. Kάθε Χριστούγεννα ποστάρω όπου βρω το Anti-Christmas του Richard Corben!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαχα τελειο!!
  καλα χριστουγεννα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρρώστια ο Jaime... Καλά χριστούγεννα ρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά Χριστούγεννα και σε εσάς!
  Ωραίος ο early Corben. Ο Jaime (και ο Gilbert) έχουν περάσει πια στο πάνθεον. Το Volume 1 (Love and Rockets 1-50) είναι απο τα αγαπημένα μου κόμικς ποτέ, το Volume 2 το έχω διαβάσει διάσπαρτα, με έμπλεξε και έχασα κάπως την ροή των χαρακτήρων, με αποτέλεσμα το τρίτο Volume (Love and Rockets New Stories) να μην το έχω δοκιμάσει καθόλου. Φέτος είδα παντού να το εκθειάζουν σε λίστες (ιδιαίτερα την ιστορία του Jaime στο τεύχος 3), οπότε μάλλον πρέπει να ασχοληθώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. To Love & Rockets βασικά, είναι το κόμικ που όλοι λατρεύουν και κανείς δεν έχει διαβάσει, και είναι πραγματικά κρίμα... Οι παρόντες εξαιρούνται, φυσικά, είσαι γκουρού εσύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι γκουρού μωρέ, @@ είμαι.Απλά μου αρέσουν πολύ τα κόμικς (και έχω διαβάσει κάμποσα).
  Τόσο το Love and Rockets όσο και οι δουλειές του Crumb είναι αριστουργήματα, αλλά είναι δύσκολο για κάποιον νέο αναγνώστη να τα ανακαλύψει. Φαίνονται πολύ μπλεγμένα από έξω. Γι αυτό λίνκαρα και το How To Read της Fantagraphics για το L&R.
  Ας λινκάρω και αυτό το άρθρο και και το αντίστοιχο του Crumb μπας και βοηθήσει κάποιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή