Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ?

(κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει)

Αυτό ήταν... Το Sadly Cairo σταματάει. Δεν ξέρω αν θα είναι οριστική η διακοπή ή θα μου έρθει ξαφνικά μετά από μήνες να συνεχίσω. Ο χρόνος θα δείξει. Για διάφορους λόγους όμως αποφάσισα να σταματήσω πρίν μπεί το νέο έτος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όποιον ασχολήθηκε να διαβάσει τα άρθρα μου και ένα ακόμη μεγαλύτερο σε όποιον μπήκε στον κόπο να αφήσει και σχόλιο. Όλα τα πόστ που έχω κάνει παραμένουν διαθέσιμα μέσω της αρχειοθήκης του ιστολογίου (στην δεξιά στήλη της σελίδας).

Προσωπικά, τα 5 αγαπημένα μου ήταν η επιλεκτική αναφορά σε κόμικς που κυκλοφορούν μεταφρασμένα στα ελληνικά (ΚΟΜΙΚΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ), οι λίστες που έκανα για τα καλύτερα της δεκαετίας σε κόμικς, μουσική και κυρίως ταινίες (TOP 25 MOVIES OF THE 00s), το διπλό αφιέρωμά μου στο μεγαλείο του Rock and Roll (HOW ROCK AND ROLL ALMOST DIED και ΡΟΚ ΑΡΑΟΥΝΤ ΔΕ ΚΛΟΚ) και η παρουσίαση του ψυχανώμαλου μουσικού γούστου του Έλληνα (ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ).

Εύχομαι υγεία, γαλήνη και ευτυχία. Το νέο έτος να είναι λιγότερο άγριο από το προηγούμενο και να εκπληρώσουμε κάποιες από τις επιθυμίες μας.
Ευτυχισμένο το 2010! Γειά σας...

4 σχόλια: